Prinsip Varians Atlet

Prinsip Varians Atlet

Prinsip Varians Kanggo Olahragawan Olahragawan Atlet

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Prinsip Varians Kanggo Olahragawan Olahragawan Atlet

January 02, 2018 1

Standar fluktuasi ing tampilan pisanan bisa uga katon nonsensical babagan regards cetakan. Dadi sing bisa, aktivitas grup kanthi pesaing bisa ngalami owah-owahan sing wiyar lan diganti ing jero persaingan ing game kasebut. Nalika sampeyan bener-bener nyinaoni cara-carane game kasebut lan kabutuhan pesaing, iku bisa uga ora nyetel sistem sing nyiapake bagean.

Nyedhiyakake adat nyaranake supaya pesaing bisa ngisolasi sesi kanggo kualitas, daya, kacepetan lan ketekunan. Iki biasane ditindakake ana ing watesing program pesawat kanthi gerakan. Bodes uga bener? Uga jenis. Para pesaing mbutuhake persiapan khusus kasebut, sauntara iku kudu dilakoni ing kahanan sing padha bisa nemu ing jero sing dipilih. Iki luwih spesifik kanggo pesaing kasebut tinimbang program.

Dadi apa fluktuasi?

Fluktuasi nyebabake macem-macem jolt persiapan sing diwiwiti karo siji sesi banjur menyang sabanjure. Iki bisa ditemokake ing teknik nyepak, umpamane, CrossFit lan strategi Evolusi kita dhewe. Saben latihan siji ora padha karo sing pungkasan. Sampeyan ora kerep sampeyan bakal nemu persis sing padha ing wektu sing ringkih.

Saiki wae nyiyapake iki bisa uga ana ing sawetara derajat kasepakatan lan pendekatan hit-lan-miss, nanging ora yen wis disambung kanthi apik. Sampeyan ora mung bakal metu lan entuk kegiatan grup kanthi saingan, ora pati penting, lan aktivitas. Persiapan isih perlu nggunakake rancangan vitalitas lan rancangan pembangunan sing cocog karo game. Pemain bal-balan kudu mlaku-mlaku gedhe, supaya rapat-rapat instruksional sing fluktuatif bakal nggabungake kualitas lan cetakan, ananging uga bakal nglebokake ukuran mlaku ing campuran dram. Pamuter rugby ngurus, mlumpat, ditangani, nyurung scrum lan liya-liyane. Pesaing iki perlu ton kualitas, kecepatan lan latihan daya.

Dadi, carane sampeyan ngganti owah-owahan ing program ngecola pesaing?

Paling penting mbedakake desain pangembangan sing kudu digawe lan kerangka vitalitas terus digunakke ing posisi persaingan.

Miwiti nindakake pakaryan sing nggunakake conto kasebut kanthi cara sing tansah diganti. Siji dina sampeyan bisa nindakake lift Olympic kanggo repetisi tinggi, ing ngisor iki uga dadi latihan terkoordinasi kanthi papat utawa lima kegiatan unik sing dilakoni tanpa daya ing dhuwur, dina sabanjure bisa dadi angkat sing paling abot sing nggunakke repetisi tunggal.

Miwiti kanthi tataran pembangunan, ora mung mlumpat kanthi lurus. Nyiapake jenis iki bisa kuat lan bisa nyebabake bebaya yen pesaing ora disiapake.

Duwe saben pesaing rekaman hasil ing pad cathetan. Iki dadi kanggo latihan terkoordinasi, beban diangkat lan sateruse. Dheweke banjur bisa nglacak eksekusi sawise sawetara wektu.

Elinga, daya iku variabel penting kanggo pindhah menyang kene. Daya yaiku bab sing ngontrol pangaturan sing dumadi, luwih saka kambuh, ngurut lan dawa.

Fluktuasi luwih dhuwur tinimbang liya, aplikasi sing apik, advance lan nyiyapake minangka hard minangka bisa diijini. Iki bakal nggawa pesaing sing nyetel kabeh tanpa dikecualian.
Read More